Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Trpezarijski stolovi

 

 

Prilikom opremanja vašeg enterijera, važnu ulogu imaju i trpezarijski stolovi. Ovaj komad nameštaja zatupljen je u raznim stilovima koji dominiraju prostorijom.Trpezarijski stolovi se uglavnom postavljaju na sredini prostorije. Oblik stolova može biti četvrtast, ovalan, okrugao i osmougaon.


Trepezarijski stolovi se izrađuju od prirodnog materijala. Posebnom obradom tih materijala trpezarijski stolovi postaju otporni na mehanička i druga oštećenja. Pored standarnih trpezarijskih stolova za modernim linijama na punoj ploči, postoje i stakleni stolovi koji su obrađeni posebnim tehnikama.

 

U zavisnosti od želje klijenata, trpezarijski stolovi se prave u raznim dezenima, Ploče se izrađuju od furniranog medijapana - hrastov furnir. Postolja se uglavnom prave od bukve kao i šape i veza stola. Kada je u pitanju lakiranje, završni sloj laka na izabranu boju je poliuretanski.

 

Trepzarijski stolovi - cene

 

 

Kada govorimo o cenama ovog komada nameštaja, ona varira u zavisnosti od  varijante za koju se kupac odluči. Vaš upit za ponudu možete nam dostaviti popunjavanjem forme na našoj stranici Kontakt.

 

Naglašavamo da kod nas možete poručiti izradu trepzarijskog stola po merama,  odličnog kvaliteta, po pristupačnim cenama..