Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Stolovi za dnevni boravak

 

Prostorija koja služi za okupljanje porodice u slobodno vreme i u kojoj se najviše vremena provodi u toku dana jeste dnevna soba. Zbog toga, neophodno je da bude uređena po ukusu, želji i stilu svih ukućana. Pored tipičnog nameštaja koji obuhvata garniture za sedenje i druge elemente, dnevna soba ne može da se zamisli bez stolova i TV polica modernog izgleda. Zato su stolovi za dnevni boravak jedan od komada nameštaja koji je neophodan u svakom domu.

 

Stolovi za dnevni boravak u malom stanu

Ukoliko živite u malom stanu, sigurno je da imate dilemu kakav stolić staviti u dnevnu sobu, a da pritom ne zauzme previše prostora. Svrha ovog stola je da Vam omogući da dostojno poslužiti goste, prijatelje kafom i kolačima prilikom poseta.

 

Male prostorije predstavljaju problem mnogima. Međutim i u velikim dnevnim sobama mora se voditi računa kako će nameštaj biti raspoređen odnosno da li će biti funkcionalan. Prostoriju ne treba pretrpavati velikim a pritom nedovoljno iskorišćenim komadima nameštaja.
 

U okviru dnevne sobe uglavnom vlada pozitivna atmosfera u krugu vaše porodice. Ponekad se pojavi potreba da vašu kafu, kolač ili bilo koje drugo posluženje odvojite sa strane. Stolovi su odlično rešenje za takvu situaciju. U ponudi su stolovi različitih veličina i oblika. Takođe kod nas možete poručiti izradu stolova po meri, koji će se savršeno uklopiti u Vaš enterijer.