Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Standardne kuhinje

 

 

Centar svakog enterijera, odnosno svakog stana i kuće jeste kuhinja. Izgled kuhinje obično bira domaćica. mada postoji i određen borj muškaraca koji poseduju odlična kulinarska umeća pa su samim tim i oni uključeni u projektovanje ove prostorije. Ona tačno zna kakvu kuhinju želi i kako će nameštaj i kuhinjski elementi biti organizovani.Standardne kuhinje predstavljaju pravi izazov jer se mora korisno iskorisiti svaki centimetar prostora. Prilikom izgradnje ili renoviranja stana potrebno je posavetovati se sa majstorom, odnosno profesionalcem, jer su ove kuhinje takođe posebno zahtevne. Treba predvideti stvari kao što su dovod i odvod vode, struja, utičnice i dr.

 

U okviru nameštaja standardnih kuhinja spadaju viseći elementi, radna ploća sa sudoperom, komode i dr. Karakteristika ovih kuhinja, za razliku od modernih, jeste da je radna ploća odmah pored sudopere i u neposrednoj blizini kuhinjskih elemenata kao što je šporet. Radna ploča nije velikih dimenzija, kao kod moderne kuhinje. Komode, odnosno ladice nalaze se ispod radne ploče i služe za odlaganje posuđa. U okviru tih komoda postoje i fioke, u kojima se čuvaju pribori za jelo.

 

U okviru svoje ponude Kroner nudi izradu kuhinja po meri. Ukoliko želite kvalitetnu kuhinju po pristupačnim cenama, obratite nam se putem telefona ili formulara preko naše stranice Kontakt.