Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Pultovi i šankovi

 

 

Pultovi i šankovi predstavljaju jako popularan pregradni deo prostora, Pored uloge u deljenju prostorije, šankovi i pultovi imaju funkcionalnu i dekorativnu ulogu. Šank ili pult, funkcioniše kao nastavak kuhinjskog elementa, odnosno može poslužiti za obedovanje, ali i kao komoda, polica za odlaganje dekorativnih predmeta i sl. Šank tj. pult je danas jako popularan i moderan element svakog enterijera zbog svojih funkcionalnosti. 

 

 

Pultovi i šankovi - mesto obedovanja

 

 

Ako Vam je potreban kutak ili mesto koje će Vam poslužiti za brze obroke, izrada odnosno postavljanje šanka tj. pulta je idealno rešenje. U zavisnosti od dimenzija prostorije, može se postaviti linearno, zaobljeno ili poligonalno. Što se tiće fasade šanka, savetuje se da bude prilagođena bojama ostalih elemenata enterijera.

 

 

Pultovi i šankovi - produžetak radne ploče

 

 

Kao što može poslužiti za obedovanje, šank tj. pult može imati ulogu i produžene radne ploče. Ovo je idealno rešenje ukoliko je radna ploča kuhinje malih dimenzija i nije dovolja za obavljanje redovnih kuhinjskih poslova. Instaliranjem pulta kao produžetak radne ploče postiže se bolja funkcionalnost kuhinje.

 

 

 

Postavite šank, odnosno pult u vašem enterijeru ukoliko vam prostorne mogućnosti dozvoljavaju. Osmislite njegov oblik, boju i materijale od kojih će biti izgrađen i prilagodite ga vašim potrebama. Sa ovim nameštajem dobijate potpuno funkcionalan element enterijera.