Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Ostali kancelarijski namestaj

 

 

Pored radnih i kompjuterskih stolova,kancelarijskih komoda, kancelarijski namestaj čine i razne vrste stolica, potom ormana i ormana.

 

Kancelarijski namestaj - stolice

 

Kancelarijska stolica je dizajniran na način da omogući što udobnije sedenje za radnim i kompjuterskim stolovima. Karakteristika kanceralijskih stolica je ta da se mogu okrenuti za 360°, pa je zaposlenom mnogo lakše da obavlja svoje redovne zadatke.   

 

Stolice moraju pružiti trenutnu ugodnost, potom biti jednostavne i prilagodljive. Većinu svog radnog vremena zaposleni provede u sedećem poližaju. U tom slučaju kičmeni stub trpi najveće opterećenje. Stolice su tu da se pobrinu da ne dođe do nepotrebne deformacije kičmenog stuba.

 

Kancelarijski nameštaj mora biti prilagođen ličnim potrebama zaposlenih.

 

Kancelarijski namestaj - Ormani

 

Kancelarijski namestaj u vidu ormana predstavlja idealno rešenje za skladištenje i odlaganja stvari i dokumentacije koja zauzima previše prostora u kancelariji. Ormani su odlična ostava za odlaganje registratora sa važnom dokumentacijom. Dimenzije ormana zavise pre svega od dimenzija same kancelarije. Drugi kancelarijski nameštaj takođe diktira izgled i boju ormana. Kancelarijski ormani se uglavnom rade po merama, odnosno u zavisnosti od želja, potreba i mogućnosti klijenta.

 

 

Kancelarijski namestaj - Fotelje

 

Pored stolica i ormana, udoban i kvalitetan kancelarijski nameštaj u vidu fotelja, zauzima posebno mesto u svakoj kancelariji. Fotelja služi kako za sastanke i ćaskanje sa poslovanim partnerima tako i za odmor i relaksaciju zaposlenih. Sa ciljem što efikasnijeg i udobnijeg rada, fotelje bi trebalo da budu po potrebi svakog zaposlenog. Trebalo bi da odgovaraju anatomski ali i po dimenzijama i dizajnu osobi koja je koristi tokom svog radnog dana radnog dana.