Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Jedan od najzahvalnijih i njajeftinijih projekata za vaš dom jeste farbanje starog nameštaja.


Novi sloj boje ce osvežiti i udahnuti novi život vašim starim stvarima. Takodje na ovaj način stari nameštaj uklapate sa novim bojama za zidove i ostalim detaljima.


Najbolje stvari za frabanje su stari kovčezi, stolovi, stolice, ormani i dresoari, police i ramovi od ogledala.


Pošto ste odlučili šta ćete da farbate bitno je da izaberete odgovarajuću boju tj nijansu. Obratite pažnju na boje sa kojima želite da uklopite ovaj komad starog naestaja. Imajte na umu da će tamne boje za drvo izgledati zaista upadljivo.


Jarke i vesele boje će svu paznju privuci na sebe tj na komad nameštaja, dok ce svetli i neutralni tonovi učiniti da se on stopi sa ostalim nameštajem, zidovima itd.


Priprema je jako bitna u koliko želite da rezultati budu savršeni. Odklanjanje stare farbe, šmirglanje i zatim cišcenje omogući ce da krajnji rezultat bude besprekoran i da se boja dobro pripije za drvo.


Izaberite odgovarajući alat i odgovarajuću podlogu. Nemožemo da naglasimo dovoljno koliko je bitno da podloga, alat pa i sama boja budu visokog kvaliteta. Ovo će vam značajno olakšati posao.


U zavisnosti od efekta koji želite da postignete boju ćete nanositi jednom ili više puta. Bitno je da budete opušteni i kreativni i sigurni smo da ćete biti oduševljeni krajnjim rezulatatem.