Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Nameštaj Kroner - proizvodi

 

Kvalitet vašeg života zavisi od ambijenta u kojem provodite svoje vreme. Naš cilj je da proizvodi koje nudimo prestanu da budu svakodnevni predmeti vašeg enterijera. Nastojimo da svaki naš komad  nameštaja bude funkcionalan i kvalitetan. Nameštaj danas čini sastavni deo života i njegov stil odslikava potrebe i želje pojedinaca. U našoj ponudi su pločasti nameštaj i nameštaj po meri koji se može izraditi prema svakom enterijeru.

 

U okviru našeg proizvodnog asortimana nudimo pločasti namestaj , i nameštaj po meri za :

 

Pored postojećeg asortimana proizvoda, nudimo i izradu komada nameštaja po želji naših klijenata. U grupu nameštaja po meri spadaju :

  1. Američki plakari
  2. Ormani
  3. Kreveti
  4. Komode
  5. Biblioteke i police
  6. Pultovi i šankovi 
  7. Stolovi za dnevni boravak
  8. Trpezarijski stolovi

 

 

 

Nameštaj

 

Nameštaj je naš sastavni deo života. Izgled i vrsta nameštaja zavisi od želja pojednaca njihovog načina života. Njegova osnovna uloga  u enterijeru je da nameštaj mora biti funkcionalan i u skladu sa ostalim elementima prostorije u kojoj se nalazi.

Nameštaj su predmeti koji se nalaze u prostorijama za stanovanje, i služi da bi stanari bolje funkcionisali. Nameštaj je takođe deo kancelarija, radnih prostorija, lokala, odnosno svih vrsta enterijera u kojima čovek boravi. Nameštaj može imati različitu svrhu. Može poslužiti za spavanje, sedenje, zabavu, odlaganje stvari i predmeta, ukras i dr. 

 

 

Nameštaj po meri

 

Ukoliko posedujete mali stan, sigurno je da imate problema kako da ispunite sve želje koje se tiču nameštaja. U ponudi se može naći veliki izbor nameštaja za Vaš dom. Problem je kako sve to uklopiti u malu prostoriju. Izrada nameštaja po meri
nudi rešenje za sve Vaše probleme. Ovako dizajniran i izrađen nameštaj daje vašoj prostoriji funkcionalnst čineći je u isto vreme i modernom.  

 

 

Kuhinje po meri

 

Prošlo je vreme kada je kuhinja bila samo prostorija za spremanje obroka i pranje sudova. Danas,savremene kuhinje predstavljaju mnogo više od toga. Veoma je bitno da Vaša kuhinja bude baš onakva kakvu ste je zamislili jer ste Vi ti koji provodite vreme u njoj. Iz tog razloga većina ljudi se odlučuje za izradu kuhinje po meri. Veliki problem predstavlja sprovođenje želja u stvarnost. Danas se u ponudi može pronaći veliki broj modernih kuhinja ali ih je teško uskladiti sa dimenzijama enterijera. Upravo zbog toga, Izrada kuhinja po meri predstavlja pravo rešenje.