Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Ormani

 

Da li su ormani deo nameštaja ili su zamena za ostavu? Neki dizajneri smatraju da ako  ormani služe samo za odlaganje stvari i predmeta u njih, onda nisu ništa drugo nego ostava. Ormani mogu biti različitih dimenzija i oblika, Mogu se kupiti u prodavnicama nameštaja ali se mogu poručiti i izrađeni po meri.

 

Ormani u stanovima mogu biti raznih oblika. Može biti ugrađen duž celog zida, ili unet u prostoriju kao ostali delovi nameštaja. Savetuje se varijanta sa ugradnim ormanima jer se tako postiže funkcionalnost prostorije.Pregradni ormani mogu poslužiti umesto zida jer mogu napraviti pregradu u prostoriji i samim tim od jedne, napraviti dve.Pored toga odlično su rešenje za odlaganje nepotrebnih stvari i predmeta.

Funkcionalnost ormana je njihova najbitnija karakteristika jer moraju biti u skladu sa ostalim komadima nameštaja u prostoriji. Postoje ormani modernog, minimalističkog i rustičnog dizajna.Izrađeni su u velikom broju dezena i od različitih materijala (od masiva ili pločastog materijala).

 

 

Pregradni ormani - prednosti

 

Sistem pregradnih ormana ima sledeće prednosti :

 

  • Dolazi do uštede prostora jer umesto zidova postoje ugrađeni ormani sa velikom zapreminom
  • Dolazi do uštede novca jer kad nema zida nije potrebno krečenje,tapete,gips...
  • Bolje uređenje enterijera,odsustvo glomaznih ormana koji narušavaju stil i izgled sobe

 

Pregradni ormani zaista predstavljaju racionalno rešenje i pravo je čudo što se u većem broj slučajeva vlasnici stanova ne odlučuju za njih. Istina, ne mogu da zamene sve zidove u stanu ali su poželjni između :

 

  • između spavaćih soba ( upotreba sa obe strane)
  • između kuhinje i trpezarije
  • između spavaće sobe i kupatila ( dublji deo okrenut ka sobi, plići prema kupatilu )
  • između predsoblja i dnevne sobe

 

Izrada nameštaja po meri je usluga kojom se Kroner posebno ponosi, jer u realnom periodu, po povoljnim cenama uz garantovan kvalitet, obezbeđuje svojim klijentima nameštaj po želji. Za sve pitanja koja imate, pozovite nas na brojeve telefona ili popunite formular na našoj stranici Kontakt.