Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Kreveti

 

Spavaće sobe su najlepše i specijalno mesto svakog enterijera. Nakon teškog i dugog radnog dana nema ništa bolje od odmora u Vašoj spavaćoj sobi. Najbitniji komad nameštaja svake spavaće sobe jeste svakako krevet. Udobni kreveti su najbitnija stvar koja će Vam pomoći da se opustite. Pored kreveta postoje naravno i drugi nameštaj koji čini spavaću sobu kao što su američki plakari, ormani, komode i dr.

 

Izrada nameštaja po meri je pravo rešenje za svakog čoveka. Nismo svi iste fizičke građe pa je pravi izazov pronaći odgovarajući krevet. Upravo zbog toga veliki broj ljudi odlučuje se za izradu kreveta po meri. Kreveti pored svog dizajna moraju biti udobni i čvrsti. Kada je reč o dizajnu on se može birati i prilagoditi zahtevima i željama klijenata.

 

Krevete smo podelili u dve grupe :

 

 

 

Nameštaj - Zidni kreveti

 

Zidni kreveti imaju brojne prednosti a najveća je svakako iskorišćenost prostora. Ovi kreveti pogodni su za male stanove, odnosno prostorije malih kvadratura, koje se na kraju dana transformišu iz dnevne u spavaču sobu.

 

Zidni kreveti predstavljaju idealno rešenje za dečije i gostinjske sobe, studentske sobe i apartmane. U toku dana u tim prostorijama mogu se obavljati razne aktivnosti a uveče za tili čas pretvoriti u spavaću sobu. Kada je sklopljen, ovaj nameštaj ima širinu 40cm što Vam daje veliki prostor za raspolaganje.Zidni kreveti kao izbor za vaše spavaće sobe, predstavljaju odlično funkcionalno rešenje. Što se tiče opreme koja ulazi u ovaj nameštaj, spadaju trake kojima se učvršćuje dušek i posteljina.