Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Komode

 

 

Komode predstavljaju sastavni deo jednog enterijera. Gotovo sigurno u svakom stanu ili prostoriji nailazimo na komad ovog nameštaja. Ponekad se enterijeri pretrpavaju glomaznim i nefunkcionalnim nameštajem koji zauzima dobar deo po širini i dužini prostorija.

 

Elegantne i lagane komode sa policama i fiokama predstavljaju odlično rešenje za dnevne sobe i trpezarije. Ponekad komode srećemo i u komotnim hodnicima, gde služe za odlaganje raznih predmeta. Ova vrsta nameštaja predstavlja odličan dekorativni element prostora samo ako je osmišljena na pravi način.

 

 

Komode - moderan izgled

 

Komode su obično pravouganog oblika i sa interesantnim detaljima kao što su neobičan furnir na vratima, odnosno nesvakidašnji ukrasni metalni nogari. Kada je u pitanju boja, komode mogu biti u varijantama počev od crno belih, pa do kombinacija različitih furnira. Nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za malo boje na njima jer sve deluju interesantno. Takođe, različiti tonovi ručica na beloj komodi deluju veoma zanimljivo.

 

 

Komode - retro izgled

 

 

Određen broj ljudi preferira komode sa popularnim retro izgledom. Ovakve komode imaju zaobljene ivice i nepravilnih su oblika. Odlika retro izgleda je potreba za oživljavanjem starih uspomena, nostalgičnim pogledom u prošlost. Danas veoma često nailazimo na komode sa štampanim fotografijama idola šesdesetih godina, prošarane ručnim printovima ili ručno oslikane. Kada je u pitanju boja ovih komoda, može se izraditi u svim nijansama počev od svetlo plave, crvene, bele. Veoma lako se kombinuju uz sve stilove i lepo se uklapaju u moderne enterijere,