Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Moderne kuhinje - kuhinje po meri

 

Danas se smatra da su sve kuhinje izrađene po meri, zapravo moderne kuhinje. Izrada kuhinja po meri podrazumeva ugrađivanje barem nekog od modernih dezena i razne savremene opreme za kuhinje. Sve to doprinosi lepom izgledu i funkcionalnosti današnje moderne kuhinje. 

Ljudi u današnje vreme suviše često daju važnost dizajnu i vizuelitetu svoje kuhinje, umesto njene funkcionalnosti. Takođe, još jedan od faktora na koji se obraća pažnja jeste cena koštanja kuhinje. Ipak treba znati da je životni vek kuhinje oko 20 godina pa samim tim ne treba štedeti na komforu i kvalitetu vaše nove kuhinje.Isto tako, i zahtevi korisnika su danas na visokom nivou kada je reč o udobnosti i praktičnosti kuhinje.
 

 

 

Izgled moderne kuhinje po meri

 

 

Da biste uživali u Vašoj modernoj kuhinji, neophodno je da ona bude prostrana i dobro osvetljena. Moderne kuhinje moraju biti komforne jer se u istom trenutku u njoj može naći više osoba koje obavljaju neku radnju. Moderne kuhinje takođe zahtevaju i veću količinu prirodne svetlosti pa se zbog toga savetuje ugradnja većih prozora.

Pored osvetljenja i komfora, veoma je bitan i raspored vaše moderne kuhinje. Potrebno je prilagoditi elemente Vama koliko je to moguće. Radna ploća mora biti velika, dok sudoperu i šporet nemojte stavljati jedno pored drugog. One aparate koje redovno koristite, držite pri ruci, kao što su toster, aparat za kafu. Moderne kuhinje takođe praktikuju  ugradnju šanka koji povezuje dnevnu sobu sa kuhinjom.  U okviru svoje ponude Kroner nudi izradu kuhinja po meri. Ukoliko želite modernu, kvalitetnu kuhinju, obratite nam se putem telefona ili formulara preko naše stranice Kontakt.