Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Namestaj za kupatila - Kupatilski namestaj

 

 

Prilikom opremanja stana, treba obratiti pažnju na kupatilo u istoj meri kao i na svaku drugu prostoriju enterijera. Kupatilo simboliše prijatan ambijent, urednost, prektičnost i lični stil. Namestaj za kupatila je upravo ono što odslikava sve navedene karakteristike. U kupatilski namestaj spadaju ormarići, police, komode i drugi sličan nameštaj koji može da se smesti u kupatilo. Namestaj za kupatila služi prvenstveno za odlaganje kozmetike, peškira i drugih stvari koje se nalaze u kupatilu. Kada je u pitanju boja nameštaja za kupatilo, savetuje se da bude jednobojna. Ukoliko je kupatilski nameštaj istog dizajna i boje, postiže se harmonija. Dizajn, boje nameštaja za kupatilo kao i materijal od kojeg je izrađen, daju vašem kupatilu stil. Kada govorimo o stilu nameštaja za kupatilo, mislimo na eleganciju i moderan izgled.

 

Ormarići trebda da su iste boje kao i pličice na podu i zidovima, da bi se postigao sklad. Materijal za kupatilski nameštaj može biti različit :

  • Iverica
  • Plastika
  • Staklo
  • Metal i dr.

Kombinacije materijala daju poseban pečat prostoriji i nameštaju za kupatilo. Recimo, mali ormarić ispod umivaonika, postaje jako praktičan i funkcionalan i daje estetiku vašem kupatilu ukoliko je usklađen sa ostalim delovima prostorije.

Kada, umivaonik,  tuš kabina i drugi elementi koje svako kupatilo ima nisu kupatilski nameštaj. Dakle, u njega spadaju  ormarići, police i komode. Svaki od ovih delova veoma je bitan prilikom odabira, i zato mu treba posvetiti dosta pažnje.

 

 

Namestaj za kupatila - Kupatilski nameštaj po meri

 

 

Ako je kupatilo malo, mora se voditi računa da priliko odabira nameštaja ne pretrpamo prostoriju i samim tim narušimo njenu funkcionalnost i izgled. Zato je izrada nameštaja po meri odlično rešenje kada je kupatilski nameštaj u pitanju. Potrebno je dobro premeriti kupatilo i odlučiti se koje komade nameštaja želite. Ukoliko je kupatilski nameštaj izrađen po merama, nema sumnje da će kupatilo biti funkcionalno i samim tim estetski dobro uklopljeno. Uvek se možete obratiti profesionalcima za savet ukoliko niste sigurni da li je vaša odluka sigurna. Naši ljudi će za Vas izraditi idejno rešenje a na Vama je da ga prihvatite ili korigujete.

Kroner nudi kupatilski nameštaj izrađen od najkvalitetnijih materijala. Za više informacija pozovite brojeve telefona ili popunite formular na stranici Kontakt.

  .