Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Kuhinje i kuhinje po meri

 

 

Kuhinja za mnoge ljude predstavlja prostoriju koja se najviše koristi u enterijeru. Kuhinje nisu samo mesto gde čovek zadovoljava svoje telesne potrebe, u vidu hrane, već i mesto za okupljanje odraslih i prirodna okolina za decu.


Opremanje kuhinje najčešće predstavlja najveće ulaganje prilikom kupovine stana ili kuće. Misli se na skupe aparate, ormare i drugu opremu koja lepo izgleda u katalozima a uopšte ne odgovara vašem načinu života i kuvanja. Kada je reč o troškovima prilikom adaptacije kuhinje, podelili smo ih u tri glavne grupe :

 

  • Nabavka nameštaja
  • Nabavka aparata
  • Građevinski radovi

 

Prilikom kupovine elemenata kuhinje, jako je bitno proceniti koji od njih su najvažniji. Bolje je imati nekoliko skupih i kvalitetnih komada nameštaja, nego punu kuhinju jeftinih i nefunkcionlnih elemenata koji će se brzo oštetiti. 

Prilikom osmišljavanja izgleda Vaše kuhinje po meri, neophodno je dobro razmisliti šta ćete sve u njoj raditi i koliko ćete vremena provoditi u njoj. Da li želite da kuhinju koristite samo za kuvanje redovnih obroka, profesionalno kuvanje, ili pak želite da kuhinja bude glavna prostorija vašeg stana? Da biste odgovorili na ovo pitanje neophodno je da se zapitate šta Vam se sviđa a šta ne u trenutnoj kuhinji. Treba voditi računa i o rasporedu elemenata kuhinje, tj. da li su ormarići na primerenoj visini, odnosno da li je radna ploča blizu šporeta. 

 

 

Izgled kuhinje

 

Prema izgledu i rasporedu elemenata, kuhinje se dele na :

 

  1. Klasične kuhinje
  2. Standardne kuhinje
  3. Moderne kuhinje

 

Danas je veoma popularna izrada kuhinja po meri. Kroner radionica iz Beograda odgovara na sve zahteve i želje klijenata u realnom roku uz garantovan kvlaitet.