Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Kreveti za jednu osobu - jednopersonski kreveti

 

 

Jednopersonlani kreveti namenjeni su onim ljudima koji žive sami odnosno onima koji svoj krevet ne moraju da dele sa drugom osobom. Ukoliko ste imali naporan dan, ovakav krevet je idealno rešenje za odmor i kvalitetan san.

 

Takođe, kreveti za jednu osobu idealni su i za decu, baš kao i za gostinjske sobe jer su po običaju malih dimenzija. Ovi kreveti ne zauzimaju mnogo prostora. Ukoliko će Vam služiti za često spavanje, savetujemo da kupite i kvalitetan dušek. Ako ovakav krevet kupujete deci, obavezno računajte i dobar dušek jer dečije telo raste, razvija se, i potrebna je dobra potpora za leđa.

 

Što se tiče dimenzija, jednopersonalni kreveti bi trebalo da budu 15 cm duži od visine čoveka koji će na njemu ležati, spavati i makar 90 cm širok. Kreveti za jednu osobu imaju dug vek trajanja. Izrađeni su od masiva, plastike i sa dobrim dušekom predstavljaju odlično mesto za odmor posle napornog dana.Kreveti za jednu osobu, u narodu još poznati i kao kreveti za samce, mogu biti modernog ili rustičnog dizajna, izrađeni od pločastog materijala ili masiva.

 

Kreveti obično ne traju duže od deset godina. Koliko god on bio dobar i kvalitetan, ovaj rok trajanja je isti i za takve krevete.
Kreveti upijaju ogromne količine ljudskog znoja i mrtve kože, što dovodi do oštećenja opruga.

 

Izrada nameštaja po meri je nešto čime se Kroner posebno ponosi, jer odgovara na zahtev klijenata u realnom vremenskom periodu po povoljnim cenama uz odličan kvalitet. Ako Vam je potreban krevet sa posebnim karakteristikama obratite nam se putem telefona ili popunite fomular na našoj stranici Kontakt.