Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Izrada kuhinja po meri

 

Poznato je da prilikom opremanja i adaptacije enterijera posebnu pažnju treba posvetiti kuhinji. Kuhinje su obično kritični deo svakog opremanja stana, kuće. Potrebno je izabrati kuhinju koja odgovara prostoru kojim se raspolaže. Postoje dve opcije. Prva se odnosi na obilazak radnji i pronalaženje nameštaja koji svojim dimenzijama odgovara prostoriji koja je namenjena za kuhinju. Izrada kuhinja po meri je drugo rešenje, lakše i ispativije. Na ovaj način izrade nameštaja, uspećete da iskoristite svaki centimetar prostora i da pritom obezbedite funkcionalnst prostorije.

 

Izrada kuhinja po meri podrazumeva upotrebu univera i medijapana. Kvalitet radne ploče je takav da je otporna na vodu kao i na visoku temperaturu, što omogućava opušten rad u kuhinji. Takođe postoji mogućnost odabira boje i vrste materijala, kao i ručki, nogica, sudopere, rasvete dr.

 

Kuhinje po meri koje izrađuje radionica Kroner iz Beograda mogu biti :

 

 

Danas se sve veći broj ljudi odlučuje za moderan izgled svoje kuhinje. Treba napomenuti da izgled kuhinje prevashodno zavisi od kvadrature prostorije. Zato je izrada kuhinja po meri pravo rešenje jer se želja klijenta sprovodi u stvarnost i pored ograničavajućeg prostora.