Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Americki plakari ( plakari po meri ) standardne izvedbe

 

 

Ukoliko želite da potpuno iskoristite prostor u vašem enterijeru, da svaki kutak ostane dovršen, plakari po meri, tj americki plakari mogu biti zanimljivo i pravo rešenje za Vaš stambeni prostor.

 

Americki plakari, odnosno ugradni ili klizni plakari su proizvodi koji su prilagodljivi prostorijama svih dimenzija. Od njih se prvenstveno očekuje da budu funkcionalni i praktični, dok veliki izbor boja, dezena i materijala omogućuje da moderan dizajn plakara upotpuni prijatan izgled Vaših prostorija. 

.

Originalni  američki plakari rade se bez leđa, poda, plafona i bočnih strana. Bočne strane se ipak koriste da se vrata ne bi zatvarala na zid jer su zidovi naših prostorija uglavnom nepravilnih dimenzija.  Američki plakari se sastoje iz unutrašnjosti koju čine fioke, police i drugi elementi i kliznih vrata. 

 

 

Americki plakari po meri - specifikacija

 

Unutrašnjost plakara se izrađuje od univera debiljine 18 mm, koji se kantuje ABS kant trakom od 0.5 mm ili po zahtevu klijenta ABS od 2 mm. Police se međusobno vežu pomoću PVC uglića.

 

Americki plakari su fiksirani na zadnji zid što znači da nisu predviđeni za pomeranja. Obzirom da se rade po merama, jako je mala verovatnoća da će se prilikom selidbe u novoj prostoriji podudarati sa dimenzijama prostora. Uglavnom se prodaju uz stan, tj ne iznose se.

 

Kada je reč o dubini, američki plakari su 65 - 67 cm duboki, tj dublji su za 5 do 8 cm od klasičnih plakara. Od dodatnih elemenata, mogu se dodati posebni nosači  za kravate i suknje. Drugi deo plakara može poslužiti kao cipelarnik.

 


Americki plakari se izrađuju po meri, odnosno prema specijalnim zahtevima naših klijenata. Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, pozovite nas putem telefona ili popunite formular preko naše stranice Kontakt..