Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Američki plakari sa standardnim kliznim sistemom

 

 

Izrada plakara sa kliznim vratima odnosno američki plakari jedna je od glavnih delatnosti Kroner radionice. Američki plakari imaju skriveni klizni sistem, italijanske proizvodnje, koji omućava pružanje vrata od poda do plafona, bez ikakvih gornjih ili donjih maski. Bitna karakteristika kada su u pitanju američki plakari jeste da je klizni sistem potpuno nečujan,

 

 

Američki plakari po meri

 

Američki plakari se izrađuju po meri, odnosno prema specijalnim zahtevima naših klijenata. 

 

Paneli za vrata mogu biti izrađeni iz jednog ili više segmenata. Segmenti mogu biti od različitih materijala kao što su univer, staklo, ogledalo, tapet i dr. Moguće je postavljanje unikatnog motiva na vratima plakara, po želji klijenta.


Vrata američkih plakara mogu imati vertikalne i horizontalne lajsne koje su izrađene od peskiranog aluminijuma. Vrata isto tako ne moraju imati lajsne, ali im se može povećati debljina do 36mm. 

 

Ukoliko želite maksimalno da iskoristite stambeni prostor, preporuka je američki plakar sa kliznim vratima. Američki plakar je odlična i superiorna alternativa običnim i klasičnim plakarima.

 

Amerčki plakari sa kliznim sistemom ne zauzimaju dodatni prostor  kao klasični i predstavljaju idealno rešenje za potkrovlje, kosine, prostor ispod stepeništa i dr. 

 

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice vezane za buduću saradnju, pozovite nas putem telefona ili popunite formular preko naše stranice Kontakt.