Anketa
Kako ste pronašli naš sajt ?
Putem preporuke
Putem google pretrage
Sa društvenih mreža
Ostalo
Rezultat

Američki plakari sa klasičnim kliznim sistemom

 

 

Sistemi sa kliznim vratima poznatiji su  kao američki plakari. Nekada su se ovi sistemi koristili samo za plakare ali danas je njihova primena daleko šira. Pored plakara upotrebljavaju se i za kuhinje, pregradna vrata, kancelarije i dr.

 

Američki plakari sa ovim sistemom imaju sledeće prednosti više prednosti. Vrlo je važno da unutrašnjost prostorije u kojoj se nalaze, uglavnom je to spavaća soba, bude udobna i da pruža kvalitetan odmor.

 

Vrata plakara "klize" što znači da se prilikom otvaranja vrata ne zauzima dodatni prostor i da se mogu montirati u veoma uskim i malim prostorijama.

 

 

Gde se primenjuju američki plakari?

 

Američki plakari imaju fleksibilnu primenu. Ne postoje kao gotov proizvod, nego se izrađuju po meri, odnosno prema prostoru u kojem će se nalaziti.

 

Postoji mogućnost montiranja ispod stepenica u udubljenjima zida.  Američki plakari sa kliznim sistemom imaju aluminijumsku konstrukciju što vlasnicima omogućava promenu dezena kad god požele.

 

Američki plakari se uglavnom postavljaju od poda do plafona, odnosno od zida do zida, ali to ne mora da bude tako. Što se tiče unutrašnjosti plakara, rasporeda polica, fioka i ostalih elemenata, radi se po potrebama i željama klijenata.